Home | Template Website
slide 1 slide 1 slide 1
VESTI
Forca e Sigurisë së Kosovës merr mandatin e Ushtrisë. Urime Kosovë!

Më datë 14.12.2018 Deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës me votën e tyre unanime Forcës së Sigurisë së Kosovës ia kanë nga…

14.Dec.2018, Prishtinë
Memorandum Mirekuptimi ndërmjet Agjencisë së Kosovës për Mbrojtje nga Rrezatimi dhe Siguri Bërthamore dhe Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” për bashkëpunim në fushën e mbrojtjes nga rrezatimi jo-jonizues

Memorandum Mirekuptimi ndërmjet Agjencisë së Kosovës për Mbrojtje nga Rrezatimi dhe Siguri Bërthamore dhe Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina&rdq…

11.Dec.2018, Prishtinë
Është nënshkruar MEMORANDUM MIRËKUPTIMI ndërmjet AKMRrSB dhe Drejtorisë për Mbrojtje nga Rrezatimet të Republikës së Maqedonisë

Është nënshkruar  MEMORANDUM MIRËKUPTIMI ndërmjet Agjencis së Kosovës për Mbrojtje nga Rrezatimi dhe Siguri Bërthamore dhe Drejtorisë për Mb…

11.Dec.2018, Prishtinë