Home | Template Website
slide 1 slide 1 slide 1
LAJMET
Agjencia e Kosovës për Mbrojtje nga Rrezatimi dhe Siguri Bërthamore, ka nënshkruar Memorandumin e Bashkëpunimit me Departamentin e Energjisë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, përmes të cilit synohet zbulimi dhe parandalimi i trafikimit të paligjshëm të materialeve të veçanta bërthamore dhe materialeve të tjera radioaktive.

Institucionet përgjegjëse për zbatimin e memorandumit do të jenë Administrata Nacionale për Siguri Bërthamore e SHBA-së dhe Policia e Kosovës. Beqir Mezel…

24.Dec.2018, Prishtinë
Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, Uran Ismaili ka pritur në takim udhëheqësin e Agjencisë për Mbrojtje nga Rrezatimi dhe Siguria Bërthamore, Beqir Mezelxhiu.

Temë kryesore e këtij takimi ishte përshpejtimi i procedurave për licencimin e brahi-terapisë në Institutin e Onkologjisë, trajtim mjekësor që nuk ësh…

19.Dec.2018, Prishtinë
Forca e Sigurisë së Kosovës merr mandatin e Ushtrisë. Urime Kosovë!

Më datë 14.12.2018 Deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës me votën e tyre unanime Forcës së Sigurisë së Kosovës ia kanë nga…

14.Dec.2018, Prishtinë