56 - Lajmet | Template Website

Lajmet

Grupi punues për hartimin e Draft Rregullores “Kufijte e Dozave dhe Mbrojtje nga Rrezatimi”

Më dt.16.04.2019 u mbajt takimi i parë i grupit punues për hartimin e Draft Rregullores “Kufijte e Dozave dhe Mbrojtje nga Rrezatimi”. #Qëllimi i kësaj rregu…

17.Apr.2019, Prishtinë
Agjencia e Kosovës për Mbrojtje nga Rrezatimi dhe Siguri Bërthamore, ka nënshkruar Memorandumin e Bashkëpunimit me Departamentin e Energjisë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, përmes të cilit synohet zbulimi dhe parandalimi i trafikimit të paligjshëm të materialeve të veçanta bërthamore dhe materialeve të tjera radioaktive.

Institucionet përgjegjëse për zbatimin e memorandumit do të jenë Administrata Nacionale për Siguri Bërthamore e SHBA-së dhe Policia e Kosovës. Beqir Mezel…

24.Dec.2018, Prishtinë
Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, Uran Ismaili ka pritur në takim udhëheqësin e Agjencisë për Mbrojtje nga Rrezatimi dhe Siguria Bërthamore, Beqir Mezelxhiu.

Temë kryesore e këtij takimi ishte përshpejtimi i procedurave për licencimin e brahi-terapisë në Institutin e Onkologjisë, trajtim mjekësor që nuk ësh…

19.Dec.2018, Prishtinë
Forca e Sigurisë së Kosovës merr mandatin e Ushtrisë. Urime Kosovë!

Më datë 14.12.2018 Deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës me votën e tyre unanime Forcës së Sigurisë së Kosovës ia kanë nga…

14.Dec.2018, Prishtinë
Memorandum Mirekuptimi ndërmjet Agjencisë së Kosovës për Mbrojtje nga Rrezatimi dhe Siguri Bërthamore dhe Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” për bashkëpunim në fushën e mbrojtjes nga rrezatimi jo-jonizues

Memorandum Mirekuptimi ndërmjet Agjencisë së Kosovës për Mbrojtje nga Rrezatimi dhe Siguri Bërthamore dhe Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina&rdq…

11.Dec.2018, Prishtinë
Është nënshkruar MEMORANDUM MIRËKUPTIMI ndërmjet AKMRrSB dhe Drejtorisë për Mbrojtje nga Rrezatimet të Republikës së Maqedonisë

Është nënshkruar  MEMORANDUM MIRËKUPTIMI ndërmjet Agjencis së Kosovës për Mbrojtje nga Rrezatimi dhe Siguri Bërthamore dhe Drejtorisë për Mb…

11.Dec.2018, Prishtinë
Është nënshkruar MEMORANDUM MIRËKUPTIMI ndërmjet AKMRrSB dhe Zyrës së Mbrojtjes nga Rrezatimet të Republikës së Shqipërisë

Është nënshkruar MEMORANDUM MIRËKUPTIMI ndërmjet Agjencisë për Mbrojtje nga Rrezatimi dhe Siguri Bërthamore të Republikës së Kosovës dhe Zyr…

11.Dec.2018, Prishtinë